אודות

קבוצת "גל תופסים איכות" הינה קבוצה מנצחת עבור העסק שלך.

בחברה מועסקים טכנולוג מזון, מהנדס ביוטכנולוגיה (עם התמחויות בנושא מזון ואיכות סביבה), מהנדסים, תברואנים, מהנדס כימיה, מהנדסי איכות.

קשת ההשכלה ובניסיון לאורך שנים מאפשר לנו לתת לך לתפוס איכות עבור העסק שלך.

אנו עוסקים בייעוץ ליווי והדרכת ארגונים למגוון פעילויות בתחום האיכות, בטיחות המזון ואיכות הסביבה.

הצוות שלנו

אלי לוגסי

מנכ"ל החברה

בעל תואר אקדמי בתחום הנדסת הסביבה, תברואן מוסמך, מדביר מורשה ומרצה בקורסים שונים בתחום הנדסת הסביבה, מטעם משרד הבריאות, במרכז ההדרכה של המשרד.

אורן גולן

מהנדס הבטחת איכות (CQE), מהנדס ביוטכנולוגיה ובעל תואר שני במנהל עסקים.

בהכשרתו, אורן עורך מבדקים פנימיים תחום HACCP. לאורן ניסיון עשיר כסגן מנהל הבטחת איכות בתעשייה הפרמצבטית ובלווי ביקורת FDA, דרישות GMP וחדרים נקיים, הדרכות עובדים ועוד.

גילי שושני

טכנולוגית מזון

בעלת B.Sc בביוכימיה ומדעי המזון מהפקולטה לחקלאות ברחובות, תעודת CQE ודיפלומה בקונדיטוריה מ"הקורדון בלו" בפריז. לגילי ניסיון רב שנים בטכנולוגיה ובניהול הבטחת איכות בתעשיית הבשר, ניסיון בתחומי הקונדיטוריה וההסעדה, וכן ניסיון בהקמת מערכות איכות ובטיחות מזון כגון: ISO 9001, GMP HACCP ועוד.

גלית אברג'יל

טכנולוגית מזון

בהכשרתו, אורן עורך מבדקים פנימיים תחום HACCP. לאורן ניסיון עשיר כסגן מנהל הבטחת איכות בתעשייה הפרמצבטית ובלווי ביקורת FDA, דרישות GMP וחדרים נקיים, הדרכות עובדים ועוד.

גלעד לוגסי

מהנדס כימיה עם התמחות במים, דיגום מים

לגלעד ניסיון בתחום המים לשתייה, המים כחו"ג לתעשייה, וכחו"ג בניקוי וחיטוי מערכות ועוד.