המזון שאנו צורכים עלול להיות מסוכן, בפרט לאוכלוסיות רגישות (תינוקות, נשים הרות, בעלי
חיטוי במפעלים נגד פטריות עובשים וחיידקים הוא פעולה חשובה מאוד הנעשית תעשיית המזון,
חיטוי נגד פטריות ועובשים חשוב כיום יותר מאי פעם. זאת הודות למודעות ולכלים
לביצוע חיטוי אוויר במחלבות יש חשיבות רבה על טיב ואיכות המוצר הסופי. בעידן
במאמר זה נסביר על המשמעויות של טיפול בפטריות ועובשים במפעלי מזון. פטריות ועובשים
במסגרת רפורמת סימון המוצרים, החל מינואר 2020 חייבים כל יצרני המזון ויבואני המזון.
כלי נגישות