HACCP – גישה לניהול סיכוני בטיחות מזון

HACCP – גישה לניהול סיכוני בטיחות מזון

המזון שאנו צורכים עלול להיות מסוכן, בפרט לאוכלוסיות רגישות (תינוקות, נשים הרות, בעלי

חיטוי במפעלים – טיפול נגד פטריות, עובשים וחיידקים

חיטוי במפעלים – טיפול נגד פטריות, עובשים וחיידקים

חיטוי במפעלים נגד פטריות עובשים וחיידקים הוא פעולה חשובה מאוד הנעשית תעשיית המזון,

חיטוי נגד פטריות ועובשים

חיטוי נגד פטריות ועובשים

חיטוי נגד פטריות ועובשים חשוב כיום יותר מאי פעם. זאת הודות למודעות ולכלים

חיטוי אוויר במחלבות

חיטוי אוויר במחלבות

לביצוע חיטוי אוויר במחלבות יש חשיבות רבה על טיב ואיכות המוצר הסופי. בעידן

טיפול בפטריות ועובשים במפעלי מזון

טיפול בפטריות ועובשים במפעלי מזון

במאמר זה נסביר על המשמעויות של טיפול בפטריות ועובשים במפעלי מזון. פטריות ועובשים

רפורמת סימון המוצרים

רפורמת סימון המוצרים

במסגרת רפורמת סימון המוצרים, החל מינואר 2020 חייבים כל יצרני המזון ויבואני המזון.