חיטוי נגד פטריות ועובשים חשוב כיום יותר מאי פעם.
זאת הודות למודעות ולכלים המתקדמים שיש בידינו כיום לפעול באופן יזום כדי למגר מחלות וסכנות בריאותיות.
יותר ויותר תעשיינים בתחום המזון, התרופות וכן הפרפומריה עושים כל שביכולתם בכדי למגר זיהום כימי ופיזיקלי. אך בו זמנית נופלים בטעות הנפוצה ביותר.
לא אחת בחברות ובמפעלים בוחרים שלא לבדוק את הימצאותו של הזיהום המיקרוביאלי במוצר.
כאמור, זה שבעצם נוכחותו השלילית "אחראי" על מצב המהווה סכנת חיים ישירה לבריאותו של כל אדם שבידיו המוצר הנגוע.
בשלב זה, עולה גם השאלה, כיצד ייתכן שמוצרים שעברו בדיקת איכות לכאורה, עדיין מאושרים ונמכרים לכל דורש?
מה יהיה עליכם היצרנים לעשות בכדי שלא לסכן את מי שמפרנס אתכם בסופו של יום? בדיוק מהסיבה הזו ובכדי לספק ללקוחות שלכם את הטוב ביותר.
במאמר שלפניכם, נדבר על טעויות שחשוב למגר באמצעות פתרון אחד ברור – חיטוי נגד פטריות ועובשים או כמו חיטוי אוויר במחלבות.
טעויות שיצרנים עושים בסביבת ייצור ואיך להימנע מכך
כל שינוי מזערי יכול להשפיע על איכויות של מוצר האמור לצאת ממפעליכם.
יש לא מעט זיהומים ביולוגיים העלולים לא רק להוריד את המוצר מהמדף אלא גם לגרום לסכנות רבות אחרות.
לצורך ההמחשה, כאשר מדברים על זיהומים מיקרוביאליים/ ביולוגים, נדבר על הסלמונלה הידועה לשמצה וכך גם על ליסטריה לצד נגעים נוספים מסוכנים ביותר.
זיהומים אלה עלולים לגרום לצרכנים מפח נפש ולעיתים אף לסכן אותם בסכנה בריאותית ממשית. חיטוי נגד פטריות ועובשים הוא הפיתרון לבעיה הנ"ל.
שנת 2016 ידועה כשנה שהיא למעשה הראייה הברורה של ריבוי ליסטריה, סלמונלה ועוד עובשים מסוכנים במוצרי מזון, גבינות ועוד.
נוכח המצב הנ"ל, בוצעו הבדיקות והתשובה לא אחרה להגיע – עומס מיקרוביאלי עתיר נוכחות בשטח!
כפי שהבנתם, זיהום בחלל בו מייצרים את המוצרים קשור באחסון לוקה בחסר, קירור לוקה בחסר וכל מה שבסופו של דבר גורם למוצר לרדת מהמדף.
מקרים אלה יכולים לגרום לכם – היצרן, הפסדים כלכליים, פגיעה במוניטין ואף תביעות בגין רשלנות ופגיעה בגוף/נפש.
כך תמגרו זיהומים מסוכנים בסביבת ייצור – חיטוי נגד פטריות ועובשים
אם כן לצד כל בדיקות האיכות המחמירות ונוכח הפקת הלקחים – יותר ויותר מפעלים משלבים את הבדיקה המהותית ביותר. בדיקת עומס ביולוגי על משטחי וחללי האוויר.
באמצעות בדיקת דיגום האוויר ניתן למעשה לאתר פטריות וכן עובשים בחלל המקום.
כך אפשר למנוע מהגעתם אל אריזת המוצר, חדרי הקירור, המעבדות וכל השאר.
הרעיון של למגר את תופעת "תלונות הלקוח" קשור בעיקר בתחזוקה נכונה של מבנה באמצעות תכנית ניקיון ברורה לצד הורדת העומס המיקרוביאלי .
"לא על החיטוי לבדו" – כאמור, חומר חיטוי לכשעצמו יכול לעשות עבודה מעולה, ובתנאי שהוא מבוצע לאחר ניקיון מבוקר ועל פי חומרים המאושרים לשימוש ובכלים מתאימים.
זאת בכדי שהציוד והתשתיות לא תפגענה.
הטכנולוגיה המתקדמת של גל קיו מאפשרת ניקיון, מיגור פטריות וכך גם עובשים.
גל קיו – מתמחים בכל הפעולות החל מחיטוי אוויר במחלבות ועד אולמות, חדרי קור, וכל מקום בו קיים חשש לעומס מיקרוביאלי שנדרש למגר.
זקוקים לעזרה? נתקלים ביותר מדי תלונות לקוח אודות אי תקינותו של המוצר?
כאן אנו נכנסים לתמונה, בקרו באתר הבית שלנו, השאירו את פרטיכם האישיים ואנו נשמח לסייע לכם להשיב את מוצרי הדגל שלכם למדף!