ביצוע דיגום מים ומזון ועוד

מטרת בדיקות חומרי הגלם, המוצרים ובדיקות משטחי עבודה וידי עובדים היא לאמת ולתקף את מערכת בטיחות המוצר (כולל חיי מדף), לוודא שנהלי ההיגיינה והוראות הניקיון מבוצעות כראוי, כאשר מטרת העל היא כמובן לייצר ולשווק מזון בטוח לשימוש, למנוע הרעלות מזון ולשמור על בריאות הצרכנים.

אנו נעקוב אחר עמידה בתוכנית הבדיקות שהארגון קיבל על עצמו, נעקוב אחר קבלת תוצאות, עמידתן בדרישות ונתריע כאשר נזהה חריגות. (במידת הצורך יבוצע ניתוח לחריגות, הצעת פעולות למניעת הישנות החריגה, במסגרת שלב הליווי השוטף. 

שאלה? בירור?

קידום אתרים בישראל קידום אתרים בישראל