התקשרות מול משרד הבריאות

 

בשלבים שונים בחיי עסק לייצור מזון, משלב התכנון , ליווי בתהליך קבלת רישיון היצרן, כתיבת פרשה טכנית ועד בקשה לשינויים או להתרחבות העסק – נדרש ייעוץ מקצועי של טכנולוג מזון מול הרשויות להשגת האישורים במהירות ולשביעות רצון כל הצדדים.

ייעוץ במצבי משבר – לאחר איתור חריגות בבדיקות מיקרוביאליות (כגון ליסטריה, סלמונלה אי קולי וכו'), כאשר נוצר צורך בביצוע החזרה יזומה (ריקול , recall). הייעוץ כולל תחקיר לאיתור גורמי השורש, קביעת פעולות מתקנות ובדיקות האפקטיביות של הפעולות השונות ותיקשור למשרד הבריאות של כל הפעולות הנ"ל.

אנו נלווה אתכם להשגת מטרות החברה תוך עמידה בדרישות הרגולטור – משרד הבריאות בזמן שבו מתעורר צורך או באופן קבוע  בשלב הליווי השוטף.

שאלה? בירור?

קידום אתרים בישראל קידום אתרים בישראל