הדרכות

הדרכות עובדים ניתנות לכל רמות העובדים בחברה, החל מעובדי הקו או המטבח, דרך מנהלי דרג ביניים וכלה במנהלים הבכירים. מטרת ההדרכות היא להעביר את הידע, ההכשרה, האחריות לבטיחות מוצר המזון ולאיכותו. כמו כן ניתן להעביר בנוסף הרצאות העשרה, שמטרתן  מתן ערך מוסף במגוון נושאים מעניינים ורלוונטיים.

ההדרכות מבוצעות תוך שימוש בדוגמאות קונקרטיות מהשטח, תמונות ומצגות.

נושאים להדרכה:

  • ניקיון, היגיינה וסניטציה
  • מיקרוביולוגיה
  • בטיחות מזון – HACCP
  • הבטחת איכות
  • תקן ISO 9001
  • תקני בטיחות מזון: HACCP, FSSC 22000, ISO 22000
  • הדרכות לצוות בטיחות מזון – צוות HACCP, למנטרי נקודות CCP

נושאי העשרה:

  • שימור מזון לאורך ההיסטוריה
  • תזונת המשפחה – בריאות נוחות ומה שבניהם
  • איכות סביבה

ועוד בהתאם לבקשת הלקוחות

*** ההדרכות נבנות עפ"י צרכי הלקוח ***

כמו כן ניתן לבצע הדרכות פרטניות ובדיקות אפקטיביות (בדיקה שההדרכה אכן הובנה ומיושמת בשטח) בביקורים המבוצעים בשלב הליווי השוטף. 

שאלה? בירור?

קידום אתרים בישראל קידום אתרים בישראל