תקן Iso 22,000

"ניהול מערכות בטיחות מזון" הינו תקן ניהולי המיועד לכל ארגון בכל גודל ובכל שלב בשרשרת המזון.

התקן כולל דרישות ניהוליות ותפעוליות מקיפות במטרה להבטיח את בטיחות מוצרי המזון.

ארגונים אשר נוטלים חלק בשרשרת המזון הינם חקלאים, יצרני חומרי גלם, יצרני חומרי עזר ותוספים, יצרני מזון ומשקאות, ארגונים הנותנים שירותי אחסון או הובלה ומרכזים לוגיסטיים. כמו כן, התקן מיועד גם לארגונים המשיקים לתעשיית המזון ביניהם: יצרני אריזות, יצרני חומרי ניקוי וחיטוי ויצרני ציוד לתעשיית המזון.

שאלה? בירור?

קידום אתרים בישראל קידום אתרים בישראל